Yritysinfo

Jettools.fi (Jo-He Oy) on vuonna 2000 perustettu koneiden ja laitteiden erikoisliike, jossa myydään JET puun- ja metallintyöstökoneita, Triton sähkötyökaluja, aggregaatteja, kompressoreita, hallilämmittimiä ja satoja muita asiaankuuluvia tarvikkeita ja lisävarusteita. Jettools.fi verkkokaupan omistaja ja tuotteiden maahantuoja on Jo-He Oy, joka on 100% suomalainen maahantuontiyritys.

Tarjoamme laadukkaita tuotteita ammattilaisille, intohimoisille harrastajille ja oppilaitoksille maailman johtavilta valmistajilta jo 19 vuoden kokemuksella. Suoratuontimme ansiosta pystymme tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan koneita maailman johtavilta huippumerkeiltä, kuten JET, Triton, Wilton, GROZ ja Oklima.

Asiakaskuntaamme sisältyy isoja teollisuusyrityksiä, puusepän liikkeitä, kaupunkeja ja kuntia, maatalousyrittäjiä, urakoitsijoita, soitinvalmistajia ja harrastekerhoja. Toimitamme myös lähes viikottain koneita Suomen kouluihin ja näin pääsemme auttamaan seuraavaa sukupolvea tekemään osaavaa Suomea. Lisäksi logistiikkamme pitää huolen, että meiltä tilatut tuotteet liikkuvat nopeasti ja turvallisesti perille, sillä olemme toimittaneet 19 vuoden aikana asiakkaillemme jo yli 20 000 tilausta ja yli 45 000 tuotetta.

Huollot ja korjaukset
Hoidamme tarvittaessa meiltä ostettujen koneiden huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti tilanteesta riippuen joko asiakkaan tiloissa tai Espoon huoltopisteessä niin takuun aikana kuin jälkeen.

Alkuperäiset varaosat
Maahantuomme ja toimitamme alkuperäiset varaosat kaikkiin myytäviin koneisiimme parhaimmillaan jopa heti huomiseksi. Me emme myy koneita, joihin ei saa varaosia.

Elinikäinen tukipalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa koneiden ja laitteiden käyttöönotossa, ongelmatilanteissa tai muissa teknistä tukea vaativissa asioissa yli 19 vuoden kokemuksella.